Melchers vlaggenmasten ‘De Vlaggenmaster’ is in 1999 ontstaan door de groeiende vraag bij particulieren naar vlaggenmasten. De bedrijven uit die tijd welke vlaggenmasten leverde, lieten deze markt links liggen vanwege hun ‘desinteresse’ in deze markt. Hun interesse ging uit naar de bedrijvenmarkt waar meestal meerdere masten konden worden verkocht met veel minder inspanning.

Een particuliere klant stelt namelijk een persoonlijke benadering. Deze persoonlijke aanpak met goede en duidelijke info voor particulieren over vlaggenmasten en vlaggen. Een mooie ‘eigen’ vlaggenmast met een reclamebord en enkele gericht advertenties in bladen en uiteraard een goede website welke op de particuliere markt gericht was, heeft ervoor gezorgd, dat wij nu een gerenommeerd bedrijf hebben.

De laatste vijf jaar zijn wij ook actief met onze vlaggenmasten op de bedrijvenmarkt. Door de opgebouwde kennis kunnen het hele pakket van vlaggenmasten tot logovlaggen cq banieren het maken van logo’s en programma’s voor logovlaggen, banieren en spandoeken leveren naar de wens van de klant. Voor de bedrijven een aanspreekpunt en contactpersoon voor het hele ‘vlaggen’ pakket. Dit voorkomt vaak vele kleine ergernissen voor de bedrijven. Wij hebben gekozen voor een hoge kwaliteitnorm, wat ervoor gezorgd heeft, dat wij regelmatig ingehuurd worden door de grote bedrijven voor het uitvoeren van grote en kleine projecten.

De Vlaggenmaster: Anton Melchers.